NemID logo

Print denne side

Husk at logge af

Hvis du har været logget på med NemID, og du sidder ved en computer, som andre har adgang til, skal du huske at logge rigtigt af, inden du forlader computeren.

Klik på ”Log af”-knappen på hjemmesiden og luk herefter vinduet i din browser, hvor du har været logget på med NemID.

Andre kan få adgang til dine personlige oplysninger

Hvis du ikke logger af og lukker alle internetvinduer, kan du risikere, at en anden person, der sætter sig ved samme computer, få adgang til dine personlige oplysninger.

Internetbrowsere husker dig

Internetbrowsere som Internet Explorer, Firefox, Safari og Chrome forsøger alle at gøre det så nemt som muligt for dig at være på nettet. Derfor ”husker” programmerne, at du er logget på, selv om du lukker ét faneblad eller ét vindue.

I Chrome og Firefox er det endda muligt at indstille browseren, så man stadig er logget på, selvom alle internetvinduer er lukket helt ned. Genåbnes browseren, er du altså stadig logget på, med mindre du aktivt har valgt "Log af" på hjemmesiden.

Log af

Først når du aktivt klikker på ”Log af” på den eller de hjemmesider, du har benyttet, og lukker internetvinduet, kan du altså være sikker på, at du ikke længere er logget på, og ingen får adgang til dine personlige oplysninger.