NemID logo

Print denne side

NemID på hardware

Med NemID på hardware ligger dit NemID på et stykke hardware i form af en særlig sikker USB-stick. Du skal kun taste din adgangskode, når du logger på med NemID på hardware.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Kom igang med NemID på hardware.

Læs mere om NemID på hardware