Bestil NemID på hardware

Med NemID på hardware opbevares dit NemID på en særlig sikret USB-stick.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Du skal bestille både et hardware-NemID og købe selve den lille USB-stick.

Bestil NemID på hardware

Køb egnet hardware