Sådan bruger du NemID første gang

Første gang du bruger NemID, skal du oprette et selvvalgt bruger-id og en adgangskode. Og så skal du bruge din midlertidige adgangskode for at komme i gang med NemID.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Hvis du ikke har fået NemID endnu, kan du bestille med det samme.

Bestil NemID