• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language

Film om NemID

Her kan du se, hvad NemID kan bruges til, hvordan du selv bruger NemID, og hvordan du får hjælp, hvis du har problemer.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Husk, at du altid kan finde mere detaljeret hjælp i vores vejledninger.

Se vejledninger