• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language

Hvad kan du med NemID?

Du kan bruge NemID til både banken og borgerservice - og meget, meget mere.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Her på webstedet kan du altid finde en liste over NemID-tjenester.

Se hvor du kan bruge NemID