• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language
NemID logo

Support

Print denne side

Sådan får du NemID

Du kan få NemID på flere forskellige måder. Hvis du har netbank, vil du få NemID via banken, eller du kan få NemID her på nemid.nu eller ved personlig henvendelse ved et borgerservice- eller skattecenter.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Få NemID ved at gå ind på bestillingssiderne.

Bestil NemID