• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language
NemID logo

Support

Print denne side

Sikkerhed med e-mail

Du kan bruge NemID til at sende sikre e-mails. Fx hvis du vil sende fortrolige oplysninger til din bank, din kommune eller din læge.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Få hjælp til installation og opsætning af sikker e-mail.

Kom i gang med sikker e-mail