• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language
NemID logo

Support

Print denne side

Sikkerhed

Med NemID er du i sikre hænder. Se, hvem der står bag løsningen, og hvad du selv kan gøre. For en sikkerheds skyld.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Vil du vide mere om sikkerhed med NemID?

Læs om sikkerhed