• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language

Hvad nu hvis?

Hvis du mister dit nøglekort, eller din kode kendes af andre, er der hjælp at hente. Enten her på hjemmesiden eller via NemID-support.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Har du mistet dit nøglekort, eller vil du spærre din adgangskode?

Læs om spærring af NemID