• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language

I sikre hænder

Digitaliseringsstyrelsen, NETS og Nets DanID sørger for, at du er i sikre hænder, hver gang du bruger NemID.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

NemID er resultatet af et enestående samarbejde mellem banksektoren og det offentlige.

Læs om parterne bag NemID