• Større tekststørrelseA+
  • Mindre tekststørrelseA-
  • Oplæsning af tekst
  • Sideoversigt
  • Presse
  • Kontakt
  • Cookies
  • Change language

Offentlig adressebog

Når du bruger NemID til sikker e-mail, skal du finde din modtagers offentlige NemID-certifikat i den offentlige adressebog.

Denne side bruger Flash-video

For at kunne se videoen, skal du hente og installere Adobe Flash Player.

Adobe Flash Player er en udvidelse til din browser, der blandt andet gør det muligt at vise video her på siden.

Hvis du ikke ønsker at installere flash, kan du læse en skriftlig udgave af denne sides budskab herunder.

Hent Adobe Flash Player (åbner i nyt vindue)

Den offentlige adressebog er en database med e-mail-adresser og offentlige NemID-certifikater.

Find din modtagers offentlige NemID-certifikat