Mistet nøglekort

Du kan bestille et nyt nøglekort ved at logge på med dit bruger-id og din adgangskode.

Bestil nøglekort

Dit aktive nøglekort spærres automatisk, når du bestiller et nyt.

Nøglekortet

• Nøglekort
    Et papkort på størrelse med et kreditkort med et fast antal påtrykte engangskoder - nøgler.
  • Nøglekortnummer
    Et unikt serienummer der bruges til administration af nøglekortet.
  • Nøgle
    En engangskode på seks cifre der skal bruges sammen med NemID-adgangskode og bruger-id.
  • Nøglenummer
    Et nummer på fire cifre der bruges til at bestemme hver enkelt nøgle på kortet.